Красен Кралев каза на Сашо Диков къде да занесе акциите на Левски! И обеща подкрепа

7 Dni Sport13.05.2020
красен кралев, сашо диков

Министър Красен Кралев обясни мотивите, с които министър-председателят Бойко Борисов отказа да приеме акциите на ПФК Левски. Книжата бяха носени в Министерски съвет от журналиста Сашо Диков, но той не бе приет от премиера.

„Бойко Борисов отказа акциите. Сами разбирате, че министър-председателят няма как да ги притежава. Премиер, на която и държава, не може да бъде собственик на спортен клуб. Борисов няма и моралното право“, каза Кралев.

„Редно е съдбата на Левски да бъде предадена в ръцете на Левски. Това е опит да се политизира процеса и да се нагнети напрежение сред феновете на клуба. Върнете акциите на този, от когото сте ги взели“, добави спортният министър.

„Ако се изясни собствеността на Левски, ние ще помогнем. Левски е голям клуб и ще се намерят спонсори. Не е нормално това, което се случва в момента. Но това не е предизвикано от държавата, а от собствениците на Левски“, каза още Кралев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ