Божинов сияе от щастие след първата си тренировка с Пескара: Вече се побърквах

Валери Божинов

Българският нападател Валери Божинов изрази с изключително задоволство, че от днес може да се върне към тренировъчния процес със съотборниците си с Пескара.

„Днес, отвориха базата на Пескара. Започнахме тренировки по групи, както са правилата, като ще тренираме по петима. Аз бях в групата от 11:30 часа. Спазват се всичките изисквания, които правителството и Министерството на Спорта в Италия обявиха. Наистина съм много щастлив, че отново имам контакт със съотборниците и стъпих на футболния терен. Направо се побърквах вече. Най-накрая! Последните две седмици вече усещах, че ми беше много тежко. Два месеца сам в хотела, където съм настанен, а тренировки единствено на плажа“.

„Надявам се, че всичко ще се подобри и ще се рестартира сезона, като изиграем всички мачове и плейофите. Дано няма и нови болни от коронавирус, за да се върнем към нормалния начин на живот“, сподели Божинов пред „Спортал“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ