За Бога, левскари, само не Тити! Та той вече уби един Левски по ловешка схема

7 Dni Sport04.05.2020
константин папазов

Помните ли кога за последно Тити Папазов спасява Левски? И #Кой дойде да командва след него чрез адвоката си Ангелов?

Пак бяха ошушкани редовите левскари джобове, за да се плати каквото може. Каквото не може, правителството го покри. За да се отвори триумфално вратата и да влязат хората на Шиши.

Сега на синята порта пак някой чака. И се търси такъв като Папазов, който да свърши мръсната работа, преди да я отвори. Всъщност не се търси. Тити е винаги там!

Няма такава метреса на силните на деня! И не се връзвайте по синята му „любов“. Когато беше придворен шут на Жоро Илиев, викаше за Локо Пд срещу Левски, даже искаше да води бъдещите черно-бели шампиони на „Герена“. Като беше на издръжка при Цветан Василев обичаше Ботев на Кривия, а не Левски на бедните.

Това обаче си е проблем на Папазов. Той си е такъв. Плюе Бойко след това му лиже задника. Суче пари от Цветан Василев, след това работи за килъра му Пеевски. Псува селяните от Правец, за да ги направи след това собственици на Левски.

Пардон, това в баскетбола, дето го управляват Папазов и Валентин Златев не е Левски. Истинският баскетболен Левски Константин Папазов го уби, за да не се видят кредитите му към Цветан Василев. Натрупа нови и пак уби Левски. Направи си нов, но с ЛукОйл накрая.

Ало, феновете на Левски, не ви ли притеснява, че някой иска да процедира с клуба ви по ловешката схема. И тъй като има Юда в синьо, който вече я е отработил, го пратиха да „спасява“ клуба.

Тити два пъти уби Левски в баскетбола. Колко му е да пусне три сълзи и да го направи и трети път.

Този път във футбола…

След което може пак да си стане от ЦСКА!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ