Грехота ще е БСП, бизнес и еснафлък да убият Дунав Русе!

7 Dni Sport03.05.2020
Славия - Дунав Русе,

Странно нещо се случва в Русе! Оставят да загине отбор, който само преди 3 години и нещо игра в… Лига Европа. Отбор, който се казва Дунав и е един от най-големите в спортната история на България.

Грехота е кметът от БСП да разрешава това. Да е съучастник в убийството на клуба, само защото неговият последен възход е започнал при градоначалник от ГЕРБ, протектиран от Цветан Цветанов. Тази седмица ОбС трябваше да гласува едни пари. Не го направи. Защото кметът не поиска. То БСП какво ли не е затрила в тази държава, та един Дунав…

Грехота е град като Русе да разреши тази смърт. Столицата на Бобокови, градът на „Монтюпе“, началото на Дунав мост… Все бизнеси за милиони. За десетки милиони, за стотици милиони… Трохи да оттрошат от тези милиони, Дунав ще го има. Този бизнес дава ли си сметка какво е Русе без Дунав и какво е Русе със силен Дунав!? С малко по-добра рекламна стратегия, могат да се извлекат дивиденти, за които много други градски бизнеси мечтаят.

Грехота е феновете на Дунав така да си мълчат. Та благодарение на тях в последните години русенският отбор е най-гледаният след Топ 5 от София, Пловдив и Разград. Всъщност, ако махнем дербитата, тези от Делиормана само могат да си мечтаят за вярна публика като русенската. Сега тази публика ще разреши ли, заради партийно разчистване на сметки, заради обидени бизнесмени и нервни предприемачи утре Дунав да го няма?

Времето за отговор тече. Не, то изтича…

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ