Кирил Десподов със страхотна новина за… фенките на ЦСКА

7 Dni Sport02.05.2020
кирил десподов

Бившата звезда на ЦСКА е самотен в австрийския град Грац, където играе за местния „Щурм”. Доскоро той бе изолиран в София заедно с брат си Димитър. Десподов бори скуката в чат със своите фенове и приятели. В един от разговорите Киро призна, че в момента няма жена до себе си. Последната сериозна негова приятелка бе Веселина Абрашева, дъщеря на банкерката Цветелина Бориславова. Двамата се разделиха през миналата година.

По всичко личи, че любовта вече липсва на национала и той се оглежда за ново момиче. Наскоро Десподов показа как тренира във фитнеса с неизвестна красавица, но отношенията между двамата са само професионални.

„Това е моят физиотерапевт“, разкри националът, който доскоро се възстановяваше от операция на глезена. Един от приятелите на Десподов се измайтапи с него, че никой няма да го вземе. „Така е, няма коя да ме вземе“, отговори с усмивка националът.

Вече по-сериозно той разкри, че мечтае за голямо семейство с много деца. „Извън футбола искам да имам семейство и три или четири деца”, каза футболистът, по който не е малко фенки въздишат, пише „България Днес”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ