Скандалът се разгаря! Обвиниха Любо Ганев и федерацията в тежко престъпление

7 Dni Sport01.05.2020
Любо Ганев

От Хебър научихме притеснителната новина, че на заседание вчера Любомир Ганев и Управителният съвет на БФВ са взели решение за промяна в Правилника със задна дата, която касае „форсмажорни обстоятелства“ предвид извънредното положение в България.

Това не е случайно, а в резултат на нашите действия, с които сезирахме компетентните институции за нарушения от страна на Федерацията.

Но БФВ по този начин признава собственото си нарушение. И се опитва да го замаже грубо, като променя правилника в угода на взетото на 31 март решение за прекратяване на първенството и обявяване на шампион против спортните принципи, против собствените си разпоредби и против европейските практики във волейбола.

Нещо повече, тази промяна със задна дата не е била предоставена за обсъждане на членовете на УС, а им е била „спусната“ в последния момент.

От Хебър напомняме, че вече сме подали жалба в Административен съд и нямаме съмнение, че тя ще бъде уважена, съответно решенията на Федерацията обявени за нищожни. И това прави още по-голямо недоумението ни от продължаващите безпринципни действия на БФВ.

Но явно вече нищо не трябва да ни учудва! Истината обаче е на наша страна!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ