Бъдещето на защитник на Левски остава неясно! Сините се разделят с двама бранители

деян иванов

В Левски обсъждат бъдещето на централния защитник Деян Иванов, който в момента е под наем в Ботев Враца. 24-годишният юноша на клуба направи своя дебют за „сините“ още през сезон 2014/15, когато се появи в игра при успеха с 6:0 над Марек.

Появиха се обаче контузии, които наложиха операция на коленете и глезените и възстановяване в Италия. Иванов има общо 14 мача за „сините“, а за врачани записа 6 срещи в елита.

Договорът на защитника изтича в края на кампанията, а засега няма индикации, че ще бъде продължен. Той вече е свободен да говори с други тимове. С оглед на факта обаче, че през лятото почти сигурно „сините“ ще продадат Холмар Ейолфсон и ще се разделят с Нуно Рейш, нищо чудно Иванов да получи нов контракт, пише „Меридиан Мач“.

След сезона на „Герена“ се очакват още няколко преотстъпени играчи. Сред тях са крилото Атанас Кабов и нападателят Илия Димитров, които са във Витоша Бистрица, както и централният защитник Томислав Папазов, който в момента е в Хебър Пазарджик.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ