Разпукаха Иван Гешев: Обвиненията му към Божков за изнасилване и рекет са кухи! Затова…

7 Dni Sport27.04.2020
59

Това е обичайната пунта мара или бъркоч, който прави спецпрокуратурата. Ясно е, че това е поръчково дело, ясно е, че търсят под вола теле. Обявиха, че търсят връзка с Васил Божков. Явно това е посоката на това дело. В обвинението са набутали заедно някакви европроекти, които обаче са одитирани и няма проблем с приходите от тях, с жалба до прокуратурата срещу АПИ и тол-системата.

Това каза пред Фрог Нюз адв. Николай Хаджигенов, който пое защитата на Мартин Димитров и Лиляна Деянова, които имат общ бизнес и брат й Александър Деянов, известен като бийтбоксъра SkilleR.

Вчера стана ясно, че те са задържани и са получили обвинение за организирана престъпна група. Ето какво още каза Хаджигенов:

Когато започна акцията срещу Васил Божков, на база опита ми с поръчкови дела от този сорт, казах някъде по медиите, че Божков ако има куче, Гешев ще му скача по главата докато не го затрие и ще му вземат всичко. Има приложен един лист хартия, в който се споменава, че Божков има участие в някаква фирма 50 на 50. Той е съдружник е с някакъв човек, който не ми говори нищо и не е от хората с обвинения. Няма причина това да е в делото, освен, ако Божков не е целта. Очевидно нищо не излиза от това което Гешев тръбеше по телевизията, за изнасилвания, изнудвания и т.н. и сега са ги подкарали по домова книга всички, които са имали нещо общо с него или някакъв съвместен бизнес. Чудя се, нямам представа Божков колко фирми има, сигурно са хиляди, предвид мащабите му, но кой прави менте бизнес с фирма със собствено участие!?


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ