Лупи на 66 години: Милите левскари да са спокойни, няма да сменям Гриша Ганчев

7 Dni Sport27.04.2020
александър томов лупи

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов, при когото клубът два пъти стигна до фалит, днес става на 66 години. Той даде много интересно изявление, свързано както с настоящето на червения клуб, така и с това на вечния враг Левски.

Томов успокои, че няма намерение да сменя Гриша Ганчев, за да продължи да бие Левски с ЦСКА.

„ЦСКА без титла е нищо! ЦСКА трябва да бъде шампион или най-малкото да е вицешампион. Не знам какво се случва в клуба. Чета в медиите, че се готви чистка на чужденците. Аз винаги съм бил фен на българското. Моите любимци ги знаете – Вили Димитров, Сашо Тунчев… Да не изброявам всичките момчета, с които станахме шампиони. 16 точки пред големия съперник Левски! Това е нещо голямо! Но да припомня и за втория ми престой в клуба. ЦСКА водеше с 6 точки на Лудогорец и оставаха плейофите. Идваше нова титла. Тогава знаете какво стана – изгониха ме“, сподели Томов.

„Милите те, левскарите! Късмет имат, горките, че не се завръщам отново в ЦСКА! Защото, знаете добре, не са само онези 16 точки разлика. При втория ми период ги бих 6 пъти поред. Помня всеки от въпросните мачове. С Лудогорец е друга история. Не ми се говори сега за нея. ЦСКА и Левски са грандовете, емблемите на нашия футбол. Аз уважавам Левски като най-големия съперник на ЦСКА и заради това ги биех толкова много (смее се). Ако срещахме само Левски по мое време, винаги щяхме да сме шампиони“, похвали се Лупи пред Топспорт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ