Изумително нагъл играч на Левски: Няма да си намаля заплатата, защото тренирам във фитнеса

7 Dni Sport21.04.2020
Левски - Лудогорец, Сисиньо, Нуно Рейш

Централният защитник на Левски Нуно Рейш заяви, че при възможност с радост би се завърнал в Португалия, ако получи оферта да продължи кариерата си в родината си. Бранителят допълни, че е отказал предложението на синьото ръководство да намали своята заплата, защото все още продължавал да тренира.За момента обаче играчи на Левски тренират само във… фитнеса.

29-годишният Рейш има договор със „сините“ за още един сезон, но се изключва варианта да напусне „Герена“ още през лятото заради финансовата криза, предизвикана от проблемите на собствениците на клуба и от пандемията от коронавирус.

„Разбира се, евентуален вариант да заиграя отново в Португалия за мен винаги би бил добър, но първо трябва да получа оферта. С удоволствие бих се завърнал, особено ако е в Спортинг Лисабон. Това би било сбъдната мечта, черешката на тортата. Този клуб ме изгради като играч и съм много благодарен. Прекарал съм доста години там, научих много неща, израснах като футболист и човек. Чувствам Спортинг като мой дом и завинаги ще бъде в сърцето ми“, заяви Рейш в интервю за „Бола Бранка“.

Изданието пише, че финансовата криза може да принуди Левски да направи промени в стратегията си за развитие на представителни отбор, като освободи голяма част от чужденците през лятото и за следващата година разчита основно на български играчи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ