Илиана Раева изригна: Не ми харесват воплите ви по Милен Цветков…

7 Dni Sport21.04.2020
илиана раева

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева публикува прочувствен пост на страницата си във Фейсбук по повод нелепата кончина на журналиста Милен Цветков.

„Бог да прости Милен Цветков Светлина по пътя му…

Не съм била в приятелски и близки отношения с него, но сме се засичали служебно няколко пъти.

Много нелепа смърт. По същия начин преди години почина наш приятел. Спрял с колата и отзад един се засилил и го уби на място.

В момента , в който Наско ми каза как е починал, се сетих за една сентенция, за която винаги се сещам, когато някой млад човек почине : “Добрите умират млади, а лошите трудно.” Разбира се, разсъждавала съм върху нея и в най-общ смисъл я разгадавам като: Някой млад и добър се е отървал от Ада и отишъл в Рая.

Разбира се, има и много по-дълбок смисъл, но не затова си позволих да напиша нещо по темата.

Толкова много коментари тук във фейсбук за Милен от много познати и непознати. И винаги е така, когато си замине някой популярен и в по-голяма степен харесван човек.

Но честна дума, аз се възмущавам винаги, когато този починал човек, не е получил цялата тази сърцераздирателна “ария” приживе, а винаги когато си замине. Не я е получил когато е имал нужда от сериозна подкрепа, от сериозни и известни на обществото хора, на които би им се чула думата. Да! Не ми харесват воплите ви, защото те вече нямат смисъл за заминалия си! Да бяхте писали, когато е имал нужда от дъбокосмислените ви словоизлияния…

Позволявам си да упреквам, защото винаги съм защитавала, подкрепяла и помагала, когато съм имала повод и възможност на смелите, силните, можещите, знаешите и значимо различните, които са имали тази нужда! На ИСТИНСКИТЕ! И съм го правила безкористно и с цялата си вяра и сърце, докато са били живи! Когато е имало смисъл. Затова, при такива тъжни и трудни за приемане ситуации като тази трагична смърт, би трябвало да се замислим как постъпваме към живите.

А иначе… за убиеца…

Той няма да остане ненаказан, защото всеки получава заслуженото! От Истинския Съд! Не от негови жалки и изкривени земни отражения…

Покой и светлина на душата ти, Милене! Възможно е достойно да си изпълнил житейската си
Мисия…

Само един Бог знае…

Съболезнования на близките“, написа Илиана Раева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ