Шеф на Лудогорец в телевизията на Домусчиев: На практика клубът ни е блокиран

7 Dni Sport17.04.2020
Лудогорец - Дунав Русе, Марселиньо

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че оперативната дейност в клуба е блокирана от извънредното положение в страната. Шефът на „орлите“ потвърди вчерашното съобщение от Разград, че шампионите ще кандидатстват по програмата „60/40“ на правителството.

„За съжаление оперативната дейност на клуба е блокирана от момента, когато беше обявено извънредното положение. Това довежда до сериозни проблеми, нашата основна дейност е блокирана, но ръководството на Лудогорец предприе сериозни антикризисни мерки. Кандидатствахме по правителствената програма за подпомагане на бизнеса, програмата „60/40″, запознахме собствениците Кирил и Георги Домусчиеви с нашите мерки. Футболните клубове попадат в тази програма, на всички тях дейността им е блокирана, те просто не работят, респективно и техните служители също.

За да участваш в тази програма трябва да си изряден данъколпатец, от началото на годината сме платили два милиона, за миналата година са 6.5 милиона за данъци и осигуровки. Това е сериозна предпоставка за дадена фирма да кандидатства по тази програма“, каза директорът на Лудогорец в телевизията на Кирил Домусчиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ