Вестник изригна с огромна глупотевина за пари в ЦСКА!

7 Dni Sport15.04.2020
цска - зоря, евандро

Раул Албентоса, който е пред раздяла с ЦСКА, получава по около 40 000 евро на месец. Идиотията е на вестник „България днес”. Според жълтото издание испанецът взима доста повече дори от голяма част от звездите на Лудогорец.

Това е меко казано глупотевина, тъй като от Борисовата градина официално обявиха преди време, че нямат състезател с по-висока заплата от 30 000 лева.

Иначе ето какво написа малотиражката:

„ЦСКА ще спести около 240 000 лева от предстоящата раздяла със защитника Раул Албентоса. Испанецът и клубът преговарят за разтрогване на договора на играча по взаимно съгласие. Бранителят е навит да се откаже от три от заплатите си заради тежката ситуация покрай пандемията от коронавирус. Той ще опрости на клуба надниците до края на контракта му – за април, май и юни. Албентоса е с едно от най-високите месечни възнаграждения в Първа лига. Испанецът прибира по около 40 000 евро, научи „България днес”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ