Кошмарен път за национал от Италия до София, веднага го сложиха под карантина

7 Dni Sport14.04.2020
петко христов, емил костадинов

Младежкият национал Петко Христов е вече в София, където кара задължителната карантина при завръщането си от Италия. Бившият бранител на Славия е имал тежък и дълъг път, докато се завърне в родината през блокирания европейски континент

Петко е получил разрешение от Фиорентина да се прибере в България, като е трябвало да чака във Флоренция за място в самолет до Рим. От летище „Перетола“ Петко излетял за Вечния град, където заедно с Радослав Цонев започнали да търсят полет, с който да напуснат Италия. Цонев от своя страна стигнал до Рим от Бари, където играе като преотстъпен от Лече в Монополи.

Двамата българи успели да излетят от сърцето на Ботуша към центъра на Европа – Брюксел. Там Петко и Ради хванали нов самолет – този път за София. Така футболистите завършват благополучно своя тежък воаяж и вече чакат края на кризата с COVID-19 при своите семейства – в София и в Благоевград.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ