Сватят на Доган продължава да се дръвчи на Левски и Павел Колев: Чакам, ама го няма

7 Dni Sport12.04.2020
николай жейнов, борислав михайлов, демир доган

Футболният импресарио Николай Жейнов продължи да трупа имидж на гърба на скандалите си с Левски. И по-специално с Павел Колев, който отдавна е разкрил такива като сватят на Доган.

„Аз чакам десет дни вече, но никой не идва. Футболните хора са много докачливи, когато някой ги попита професионално и се зададат неудобни въпроси. Аз нямам проблем с Павел Колев, просто изразих едно мнение, че е неправилно да се намаляват заплатите едностранно, защото се рискува да се отворят нови дела. Явно той реши, че става дума за Левски и написа един пост във Фейсбук, аз му отговорих и така тръгна всичко“, каза Жейнов по повод скандала му с човека, който спаси синия клуб от разпад след изчезването на Васил Божков..

„По отношение на намаляването на заплатите всеки един футболист отговаря сам за себе си. Всеки си има личен договор и си е направил някакъв разчет на парите. Ако 80-90% от играчите са си намалили заплатите, а другите 10% представете си какъв коронавирус са. Но не трябва да се дава възможност да се образуват нови дела за клуба, ако някой реши, че не желае. В България често първо казваме неща, за да се харесат на феновете и след това се обръщат работите“, философства още Жейнов.

Странно защо обаче по БНТ се дава национално ефирно време на такъв като него, а не на далеч по-доказани имена в гилдията. Или защото дал дъщеря си на Доган и веднага всички врати са му отворени…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ