Жената на Вутов провалила оставането му в Левски! Погледнала Русев в очите и не е истина какво поискала за мъжа си!

1

Халфът Антонио Вутов в последния момент отпадна от състава на Левски за новия сезон и това доведе до сериозно притеснение сред феновете. От оскъдната информация по случая стана ясно, че нещо се е случило непосредствено преди полагане на подписите под новия договор на „синия“ юноша с родния клуб. Като преди това всичко между Левски и държащият правата му Удинезе е било договорено…

Какво точно е станало в последния момент и Вутов приключи отношенията си с Левски? Novsport.com твърди, че всичко между „сините“ и Удинезе е било уточнено, а футболистът е договорил и личните си условия със собственика на клуба Спас Русев. Оставало е само да се проведе финална среща, роденият в Мездра талант да подпише и да продължи да носи синята фланелка.

И точно на тази среща всичко е пропаднало, а вината за това е на…жената на Антонио Вутов. Тя дошла заедно с любимия си и поставила пред Спас Русев ултимативно условие – заплатата да бъде 14 000 евро на месец! В резултат на това преговорите веднага приключили, а собственикът на Левски обявил, че се отказва от услугите на играча.

И в действията на бизнесмена има абсолютна логика. Подобна заплата би взривила обстановката в съблекалнята на Герена, защото е в пъти повече от това, което получават по-голяма част от футболистите. Още повече, че преди това Антонио Вутов се е съгласил със съвсем различни параметри на заплащане и не е имал нищо против.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ