Невероятно признание за Пламен Константинов, всички в Русия го обявиха за №1

7 Dni Sport12.04.2020
пламен константинов

Пламен Константинов изведе Локомотив (Новосибирск) до първа титла на Русия в историята на клуба. Това стана, след като възпитаниците на българския специалист спечелиха безапелационно редовния сезон и получиха правото да са домакини на турнира от „Финалната шестица“ от 30 март до 6 април.

Малко преди началото на турнира Всерусийската федерация по волейбол прекрати шампионата заради пандемията от коронавируса и Локомотив бе обявен за шампион.

Константинов бе избран за треньор №1 на сезона и го избраха за наставник на Идеалния отбор на сезона в Суперлигата на Русия.

„Пламен Константинов реши да не прави големи промени след не най-успешния минал сезон и продължи системното развитие на отбора. Той не правеше резки промени, намери подход към всеки играч и създаде колектив, в който всеки е готов да помогне на всеки. В същото време Локомотив стана най-силния и най-стабилен отбор, който не блестеше, но бе смъртоносно ефективен. Във всички елементи „железничарите“ показаха много високо ниво. Локомотив заслужено спечели редовния сезон в Суперлигата и почти достигна до финала в турнира за Купата на CEV, което също е отличен резултат“, се казва в материала в сайта на новия клуб на Цветан Соколов – Динамо (Москва).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ