Един от най-скъпите играчи на ЦСКА даде знак, че се маха от „Армията“

7 Dni Sport11.04.2020
ЦСКА - Левски, Вив Соломон Отабор

Крилото на ЦСКА Вив Соломон-Отабор, който е един от най-скъпите в отбора, даде видеоинтервю за нигерийския журналист Андрю Ранда. Фланговият футболист говори за живота в София и българския футбол. Отабор намекна, че може да напусне клуба в скоро време.

„В момента съм в София, но скоро ще се прибера в Англия. Има полети, но трябва да почакам. В България се научих да бъда по-борбен и да играя в различни ситуации. България ме направи по-силен психически. Със сигурност ще се върна да играя в Англия, но сега не искам да коментирам тази тема“.

„В края на миналия сезон Бирмингам ми предложи нов договор, но аз имах идея, че искам нещо различно, исках да отида в чужбина. Имах и други две оферти от Чемпиъншип. Но като заплата не ми харесваха, а ЦСКА беше добра възможност да играя в Лига Европа. Казах си: „Различен опит, нека да пробвам“. Не се страхувам от предизвикателствата. И така направих“.

„Тук е различно от Англия като начин на игра. Има борба, има технични играчи и добри тимове. Но Чемпиъншип е доста здрава лига. Не мога да сравня България с Англия, защото са две коренно различни първенства“.

„Любимият ми африкански футболист е Джей Джей Окоча, а сред действащите – халфът Джо Арибо, който ми е приятел. Той е в Рейнджърс и е много техничен“, каза Отабор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ