Каргас намекна нещо на Левски в това интервю за гръцка медия

7 Dni Sport10.04.2020
Черно море - Левски, Янис Каргас, Мартин Минчев

Защитникът на Левски Йоанис Каргас заяви, че не е мислил как да продължи кариерата си. 25-годишният бранител даде интервю пред pelop.gr. На въпрос дали смята да се завърне в Гърция в даден момент, той отговори:

„Със сигурност и това ти идва наум. Но за да съм честен – не гледам на нещата като „какво искам“ и „от какво имам нужда“. Просто го слагам на кантар и така решавам кое е най-добро за кариерата ми. Моята цел е да достигна максимално високо ниво. Да минавам през всяко предизвикателство и да си докажа докъде мога да стигна. Сега обаче има други неща, свързани с пандемията. Важно е да преодолеем трудностите, които срещаме в тази абсурдна ситуация. С молитва и търпение ще успеем и ще излезем по-силни от това“, каза бранителят.

Той коментира и ситуацията в Беларус – единствената европейска страна, в която в момента тече първенството. През 2018 година той носи екипа на Динамо Брест (настоящият шампион), като печели купата и Суперкупата на страната.

„Беларус е затворена, много специална страна. Говоря със старите си съотборници и те ми казват, че феновете сега са по-малко. Не е като преди по стадионите, но в ежедневния живот всичко си е по старому – той протича нормално“, каза Каргас.

Гъркът похвали и мерките, които са взети в България за ограничението на разпространението на коронавируса.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ