Тежко мародерство! Домусчиевите ТВ печелят милиони левове от феновете в разгара на коронавируса

7 Dni Sport09.04.2020
красен кралев, кирил домусчиев

Световният рекордьор по оздравяване от коронавирус Кирил Домусчиев е на път да постави рекорд и по печалба от… неизлъчване на футболни мачове.

Проверка на 7DniSport.bg при три от кабелните оператори показа, че таксите за излъчване на „Диема спорт“ миналия и този месец са същите, както и когато се излъчваше първенството.

Припомняме, че миналото лято телевизията на Домусчиев вдигна цената на пакета си с нови 6 лева, защото излъчва ексклузивно първенството, както и още няколко от света. През март обаче зрителите видяха само един кръг, а през април – още по-малко! Въпреки това никой не ги обезщетява, а „Диема спорт“ ни залива с претоплени манджи в огромна част от програмната си схема.

Много е интересно дали телевизията ще изплати на клубовете пълната договорена сума за правата или ще им даде по-малко с обяснението, че не е пълен сезона. Нищо, че си прибира всичко от клетите клиенти, без значение показва ли нещо или не.

При 500 000 абоната излиза, че в двата месеца, в които не им предлага нищо като продукция, телевизята на Домусчиев ще им прибере 6 милиона лева!

Гешев, нали щеше да разследваш мародерствата по време на пандемията!?


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ