Ново 5! Бранител на Локо Пд обясни как тренират в момента в Пловдив и по колко души са

Левски Локомотив Пловдив 16 драгомир драганов божинов томашевич

Защитникът на Локомотив Пловдив Йосип Томашевич разкри, че той и неговите съотборници водят тренировки на стадион „Лаута“, като са разделени на групи от по двама футболисти. Само преди няколко часа президентът Крушарски отрече това. Вие преценете кой не говмори истината…

Томашевич разкри, че треньорът на Локо Пд Бруно Акрапович е в Германия заедно със семейството си.

„Българите ме изненадаха със своята сериозност и организация. Това е основната причина в България да няма толкова голяма заболеваемост от коронавирус. Няма да видите хората да се разхождат по улиците като мухи без глави. Те ходят само до магазина и обратно вкъщи. Няма да видите хората да се разхождат сами по улиците, а още по-малко ще видите групички, които да се събрали. Още повече, че глобата възлиза на 5000 лева, което е около 2500 евро. Не здравната система, а съвестта и съзнанието спасиха българите от разпространението на тази епидемия“, коментира Томашевич в интервю за „Slobodna Dalmacija“.

„Не знам каква е ситуацията в Сплит, но Пловдив е два пъти по-голям като население, а има толкова малко заразени хора, което е много хубаво“, добави той.

„Ходим понякога на стадиона, за да тренираме, след това с такси се прибирам. Ходя задължително с маска и използвам дезинфектант“, продължи футболистът на Локо Пд.
„Треньорът Бруно Акрапович е със семейството си в Германия, но чрез приложението Viber всички получихме план и програма за работа по време на коронавируса.“

„С Анте Аралица се чуваме и по-рядко се виждаме освен, ако не тренираме заедно на стадиона. Имаме точен графика за това кой кога трябва да бъде на стадиона. Тренираме по двама и на разстояние по два метра.“

„Не ми е скучно, защото приятелката ми е с мен. Тя се прибра от Лондон и след пристигането си в България трябваше да прекара 14 дни под карантина. Тя е с мен в моя апартамент. Приятелката ми е българка и учи журналистка в Лондон и живее там“, каза още Томашевич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ