Звезда от ОНЗИ отбор на ЦСКА: Дайте шанс на българите! Вижте с Ахмедов как се получи

7 Dni Sport08.04.2020
семир аяс

Бившият футболист Семир Аяс, който сега играе в Индонезия, даде интересно интервю за „Топспорт“. В него той отделя внимание и на „армейците“.

„Спечелването на Купата с ЦСКА е най-хубавият, връх в кариерата ми. Невероятно беше. Голямо постижение е да спечелиш трофея от „В“ група. Това остава завинаги в историята. Помни се от хората. Сещам се с усмивка за този сезон. Юноша на ЦСКА съм и заради това още по-щастлив, че допринесох за спечелване на Купата. И медал, и екип, всичко си пазя! Не ги давам за нищо! Мечта ми беше този медал, наистина. Детска мечта, защото съм си цесекар“, споделя Аяс.

„Следя отбора, следя какво се случва в ЦСКА. Чувам се с някои от момчетата. Пак казвам – цесекар съм си. Болно ми е, че толкова години няма нов трофей. Но вярвам, че скоро ще бъде спечелен такъв. Аз съм на мнение, че не трябва да се залага толкова много на чужденци. Има добри български футболисти. Ето – един Ахмед Ахмедов, играх с него в Дунав. Момчето изчака своя шанс и стигна до ЦСКА. Дано му се дава шанс. Добре, да има и чужденци – но да са двама-трима и с класи над българите. А но по 10-20, както е сега. Това е…“, добавя националът на Ливан.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ