Искат Наско Сираков начело на БФС: Само той може да прочисти мърсотията и далаверите там

7 Dni Sport06.04.2020
Наско Сираков

Знаменитият биткаджия от „Герена“ Георги Иванов – Геша, вижда в лицето на Наско Сираков спасението за българския футбол.

Екс-звездата на Левски участва в допитване на Евима спорт.

„Българският футбол е много труден за управление, съществуват много интриги, далавери и зависимости, които са натрупвани с години и всичко това пречи на футбола. Затова трябва играта да се изчисти от хората, които живеят на гърба на футбола, да дойдат нови хора, експерти и една много силна и независима фигура, запозната с цялата мръсотия, която да прочисти родния футбол. Сещам се само за един такъв човек в България. Преди време той напусна Изпълкома на БФС, несъгласен с това управление. Този човек може да въведе правила и закони, които важат за всички, без разни вратички и шикалкавене. Сигурен съм, че този човек е Наско Сираков. Другите, в момента в БФС, не са на неговото ниво, но има много хора, които ги е страх да не им се наруши спокойствието“, категоричен е Геша.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ