Дерменджиев проговори за изтичащия си договор и обяви дали ще намали заплатата си

България - Беларус,  Георги Дерменджиев

Селекционерът на националния отбор на България – Георги Дерменджиев, заяви, че договорът му изтича в края на април. Той сподели, че има вероятност да си намали заплатата.

По-рано днес се появиха информации, че контрактът на специалиста е изтекъл на 1-ви април и в момента националният отбор реално няма селекционер.

„Имам договор да водя националния отбор до края на април. Контрактът ми още не е приключил. Плюс това има опция за удължаване с още две години. Има вероятност да си намаля заплатата заради коронавируса. Това е нещо напълно нормално“, заяви Дерменджиев.

Дерменджиев пое България през октомври 2019 г. и трябваше да води тима ни в баража за Евро 2020 с Унгария, а при успех и срещу победителя от двойката Исландия – Румъния. По програма двубоите трябваше да се състоят на 28 март и 1 април, но те бяха отложени заради пандемията от COVID 19. Ако бившият наставник на Лудогорец и Левски ги бе спечелил, щеше да води лъвовете и на самото европейско първенство, тъй като в контракта му има опция за удължаване с две години, която на този етап не е активирана.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ