Мамка му и прасе! Трябваше вече да е изяло Левски…

38

В началото на годината бизнесът на Васил Божков бе одържавен след безпрецедентна атака. Кой стои зад пуча може би ще разберем, когато талоните на новата Лотария започнат да се продават в новата Лафка. И да рекламират в Нова…

Трябваше да бъде одържавен и футболният клуб на Божков. Забелязали ли сте, че винаги по време на избори Отборът на народа е в ръцете на Властта над народа, все бизнесмени, които са или част от Статуквото, или живеят от него.

Васил Божков обаче не се вписваше в този образ. Нещо повече, заговори се, че логистично е стоял зад гастролите на кандидат-кмета Мая Манолова из националните телевизии. Кой можеше да гарантира на днешното сатукво, че догодина бизнесменът няма да нарави същото и с кандидат-депутата Мая Манолова? Или който и да е там? И то с Левски зад гърба си!

Ето защо, освен финансовите, на Божков трябваше да му се избият и футболните зъбки. За да не може по никакъв начин да ухапе тези, дето го поръчаха.

Неслучайно Бойко Борисов и правителството не взеха никакво отношение по пуча, докато в кабинета на премиера не дойдоха представители на Сектор Б, за да ги пита кой от тях е най-грамотен. Едва, когато получи гаранция, че няма да има протести по улицата, Борисов подкрепи акцията срещу Божков. И предложи на феновете да вземат акциите.

Да, ама не, там планът не сработи. Нито ОАЕ ни връща Божков, нито Васил връща акциите. Нещо повече, феновете, които не излязоха да бранят бизнесмена, се вдигнаха да бранят Левски. Вадят пари за всичко синьо, което им предложат, само и само Левски да не фалира. А начело на акцията по спасяването на синия редник застана Павел Колев. И Левски оцелява!

Което пък превръща бившият журналист в проблем за прасето, което досега трябваше да е изяло паметника на футболната българщина – Левски. И от две седмици сме свидетели на безпрецедентна атака срещу него. Медиите на Пеевски, а и на Домусчиев не го оставят. БФС на ДПС му отказа да отложи всички мачове, докато има коронавирус, за да мине този с Лудогорец на празен стадион. След което отложи всички мачове, докато има коронавирус. А сега взе да му се репчи и сватята на Доган…

Въобще връщаме се във времената, когато турци и еничари са гонели Левски…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ