Бъдещето на Бодуров остава неясно! Естеглал иска да задържи защитника, който скъса договора си

Николай Бодуров България Словения Лига на Нацийте 5

Защитникът на националния отбор Николай Бодуров на практика вече е свободен агент, след като е разтрогнал договора си с Естеглал, но въпреки това може да остане в клуба. Медиите в Иран хвърлят светлина върху актуалната ситуация околко бившия бранител на ЦСКА, която е доста любопитна.

Естеглал дължи пари на Бодуров и адвокатът на българина заплаши, че той ще скъса договора си, ако клубът не се разплати с родния футболист до началото на април. В определения срок дължимата сума не е постъпила по сметката на Бодуров и той едностранно е прекратил договора си с Естеглал.

Оказва се обаче, че клубното ръководство изкючително много държи на българския футболист и ще се опита да го убеди да остане в тима. В иранската преса се появиха информации, че ако Естеглал плати на Бодуров, той е готов да подпише нов договор за 1,5 години, пише Спортал. Споменава се и колко пари трябва да вземе защитникът за половин сезон – 125 000 долара.

В иранското първенство се изиграха 21 от общо 30 кръга преди шампионатът да бъде прекъснат заради епидемията с коронавирус. Естеглал е на 4-о място с 36 точки – една по-малко от втория и третия, съответно Сепахан и Трактор. Убедителен лидер е Персеполис.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ