Скандално! Трима в Левски отказват да си намалят заплатите, шеф ги разкри

7 Dni Sport02.04.2020
ивайло петков

Спортният директор на Левски Ивайло Петков заяви, че почти всички от футболистите на отбора са се съгласили да намалят заплатите си по време на извънредното положение в страната и липсата на футбол. Бившият национал даде обширно интервю за „Дарик“. Ето какво каза той:

„В момента съм си вкъщи, в Плевен съм, но миналата седмица имахме неотложни срещи и разговори в София. Павел Колев ми прати служебна бележка, която показах на пунктовете в Плевен и София.

Имахме разговор с треньора и Колев. Тримата проведохме въпросните разговори с футболистите. Тук е моментът да им благодаря на всички, които се съгласиха на този компромис. Те влязоха в положението, което е еднакво за всички. Искам да подчертая, че абсолютно всичко е доброволно. Тази мярка беше съгласувана с тях по най-простия и обикновен начин. Много е радващо, че почти всички се съгласиха. Има три момчета, които още мислят по въпроса. Темата с тях е отворена. Те разговарят със своите агенти и адвокати по въпроса.

Тази седмица още две момчета подписаха, така че останаха само трима футболисти, които комуникират със своите представители. Ние не ги задължаваме или принуждаваме. Всеки човек е различен и всеки трябва да вземе своето решение, дали да го направи, или пък не. В голяма степен им е повлияло и отношението на нашите фенове. Те виждат, че се прави абсолютно всичко, за да се чувстват добре“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ