Ейолфсон обяви бъдещето си! Защитникът разкри и кой е любимият му момент с Левски

холмар ейолфсон хали тиам левски

Холмар Ейолфсон беше първият играч на Левски, който разведе виртуално феновете на „сините“ из дома си като отговори на феновете на тима.

„Ливърпул и Стивън Джерард ми бяха любими отбор и играч, чакам да вдигна трофей с Левски, очаквам този момент“, започна той. Любимото ми първенство е Висшата лига, харесвам физиката в играта

Любимата музика – новият албум на Weekend „С две малки деца е трудно, но чета книги, гледам Netflix“, отговори той на въпрос какво прави в свободното време и какво е хобито му.

„Любимият ми момент с Левски е отстраняването на ЦСКА за Купата на България на 1/2-финалите“ „Исландският футбол е по-скоро физически, но се търси и техниката, в българския се залага повече на техниката“, добави той на въпрос да сравни футбола в Исландия и България..

На един от най-важните въпроси свързано ли е бъдещето на играчи с Левски, той отговори така:

„Да, аз имам договор до 2021 година и не виждам нещо, което може да го промени“. Той пожела на феновете на Левски да са здрави и завърши с „Един за всички, всички за Левски“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ