Сани Жекова отправи философско послание към феновете в разгара на пандемията (Снимка)

Сани Жекова Закриване на ски сезона 11

Бившата ни звезда в сноуборда Александра Жекова използва социалните мрежи, за да се обърне към феновете си с философско послание за отговорността, която всеки един човек към развитието на човечеството и света.

Сани Жекова е добавила към словото си и своя стилна снимка, на която е облечена изцяло в бяло, а ето и пълния текст на нейната публикация в Instagram и Facebook:

„Начинът, по който се подрежда живота ни, както и глобалните условия зависят от индивидуалните и колективните, реактивните и активни действия на цялото човечество. Да се опитваме да живеем така, че да носим пълна отговорност за действията си, е може би най-трудната от всички задачи на света. Толкова по-лесно е да си намираме причини, да търсим други пътища на мъдростта и да се опитваме да променяме света, вместо просто да се вгледаме в себе си и да се опитаме да променим себе си, знаейки, че така помагаме за израстването на целия свят… По пътя винаги ще има изкушения, но въпросът е колко съзнателно ги подминаваме…“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Начинът, по който се подрежда живота ни, както и глобалните условия зависят от индивидуалните и колективните, реактивните и активни действия на цялото човечество. Да се опитваме да живеем така, че да носим пълна отговорност за действията си, е може би най-трудната от всички задачи на света. Толкова по-лесно е да си намираме причини, да търсим други пътища на мъдростта и да се опитваме да променяме света, вместо просто да се вгледаме в себе си и да се опитаме да променим себе си, знаейки, че така помагаме за израстването на целия свят… По пътя винаги ще има изкушения, но въпросът е колко съзнателно ги подминаваме… Photography:@georgiandinov за @avonbulgaria @avonspace Makeup: @alina_manova Styling: @tunikayo Hair: @milenivanovhair #stayhome #stayhealthy #staystrong #avon #selfcare

Публикация, споделена от Alexandra (@alexandra_jekova) на


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ