Тиаго вече тренира на пълни обороти! Халфът на ЦСКА се готви в уникални условия напук на коронавируса

Левски-ЦСКА11 тиаго соу

Португалският халф на ЦСКА Тиаго Родригес вече е в доста добро състояние и тренира на пълни обороти в родината си Португалия. Играчът публикува няколко клипчета, на които провежда бегови занимания под ръководството на личния си наставник Луис Мескита.

Родригес има възможност да се готви на футболен стадион, а не при домашни условия. За разлика от него играчите на „червените“, които са в България, стоят по домовете си или правят кросове в гората. Тиаго се е оборудвал и вкъщи, като е поставил уреди за фитнес в двора си. Португалия е силно засегната от разпространението на коронавируса, като новите случаи в последните дни са по 300, а общият брой заразени е 2300.

На този етап футболистите са разпуснати до 29 март, но има голяма вероятност играчите да подновят тренировки на малки групи, за да се минимизира рискът от зараза. Първенството пък ще е в пауза поне до 1 май, след което може да има ново отлагане според ситуацията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ