Първенството няма да бъде прекратено! Ето кога се подновяват битките в елита

ЦСКА - Левски, Евандро, Хали Тиам

Родното първенство няма да бъде прекратявано! Шампионатът ще бъде доигран и ще се поднови на 1 или 15 май. Очаква се официална информация и от страна на БФС.

Важната среща в БФС между Съюза, ПФЛ, АФЛ, притежателите на ТВ-правата, както и представителите на родните клубове, която трябва обсъди бъдещето на настоящия шампионат започна около 11:00 часа. В централата на родния футбол в Бояна пристигнаха изпълняващия длъжността президент Михаил Касабов, вицепрезидента Емил Костадинов, Неделчо Михайлов, Атанас Караиванов, Венцеслав Стефанов и други.

Голяма част от представителите на клубовете и останалите организации се включиха с конферентна връзка, тъй като някои от тях нямат възможност да пристигнат в София заради извънредното положение.

„Взехме решение първенството да се поднови. Това ще се случи или на 1 май, или на 15 май. Всичко зависи какво ще кажат здравните власти“, заяви Стефанов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ