Стойне Манолов отсече: Първенството няма да се поднови през април, тази болест се разраства

стойне манолов

Собственикът на Царско село, Стойне Манолов, смята, че няма шанс за подновяване на efbet Лига през април, когато изтича извънредното положение в страната. Бизнесменът дори прогнозира, че то може да се удължи.

Царско село е сред клубовете, които подкрепят прекратяването на шампионата и завършване на отборите според моментното им класиране.

„При всички положения България няма да е първата страна, която да обяви прекратяване на първенството си. Това може да се случи само ако извънредното положение се удължи още един месец – до 13 май, което неминуемо ще стане. Тогава става невъзможно да поддържаме състезателите“, заяви Манолов пред „Тема Спорт“.

„Ще ни е нужно много време след това да ги върнем във форма, което практически означава, че не може да се доиграе първенството. На всички е ясно, че то няма да се поднови през април. Тази болест се разраства и никой няма да разреши да има футбол“, категоричен бе Манолов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ