Голмайсторът на Лудогорец: Чух, че собственикът ни е заразен с коронавирус! Не съм контактувал с него от…

Лудогорец - Дунав Русе, Мавис Чибота, Клаудиу Кешеру

Клаудиу Кешеру говори за ситуацията в България. Нападателят на Лудогорец акцентира, че правителството е затворила няколко града, за да предпази населението от разпространението на коронавируса.

„Днес следобед правителството затвори за един месец няколко града в България, за да предотврати разпространението на заразата. Не мога да се завърна в Румъния, тъй като моят клуб е наложил забрана.

От клуба ни увериха, че финансовата част няма да бъде засегната, въпреки че периодът е неблагоприятен за всички. Клубовете трябва да осигурят пари, въпреки че не генерират и нямат доходи, ала договорите са факт.

През миналата събота спряха футбола в България и не се прибрах в Румъния, тъй като семейството ми е с мен – няма проблем. Имам приятели край Варна и бяхме изолирани за пет дена. Тук има 100 случая. Чух от медиите, че нашият собственик е заразен, но не съм контактувал с него от началото на февруари, така че няма риск за мен.

Всеки един от нас има индивидуална програма, по която да тренира и ние я спазваме – няма как”, сподели Кешеру пред DigiSport.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ