Левски иска да гради отбора около двама нидерландци

7 Dni Sport17.03.2020
Левски - Лудогорец, Стайн Спиерингс, Хали Тиам, Мавис Чибота, Радост

Шефовете в Левски Павел Колев и Ивайло Петков вече на няколко пъти обявиха, че искат да запазят отбора, въпреки финансовите затруднения, в които се намират „сините“.

Най-големите им опасения са свързани с нидерландците Найджъл Робърта и Стайн Спиерингс, които са сред водещите играчи на „сините“, пише „Тема спорт“.

На „Герена“ искат да градят отбора около тях и ще направят всичко възможно, за да ги задържат. Колев и Петков ще се опитат да обяснят на двамата, че всичко около финансирането на отбора ще бъде наред и те ще получат всичко дължимо по договорите си.

22-годишният Робърта дойде през лятото. Той бързо си спечели титулярно място в конкуренцията на Дени Алар. В доста мачове Найджъл бе контузен, но въпреки това е най-резултатният играч на Левски. В 14 мача в първенството той има 9 гола.

Спиерингс дойде през зимата и показа качествата си още в първия мач, в който игра. Стайн откри головата си сметка за Левски в официалния си дебют срещу Черно море. До момента има 4 срещи за „сините“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ