Шокираща безрасъдност! Наша велика спортистка е на круиз до Китай: Молим се всичко да свърши!

7 Dni Sport13.03.2020
23

Лекоатлетката Йорданка Благоева напусна Виетнам леко притеснена, защото в страната засега са регистрирани 38 случая на коронавирус, но за радост, нито един от тях не е завършил със смърт. Освен това е съседка на Китай, където пламна COVID-19. Спортистката замина за екзотичната дестинация миналата седмица заедно с мъжа си.

“Приятели, притеснени сме и ние. Затвориха залива Халонг след нас. Нощес летим за Мианмар. Добре, че там няма нито един случай. Да се молим всички да свърши този световен ужас”, написа във фейсбук лекоатлетката.

Под публикацията близки на спортното семейство им пожелаха безпроблемно връщане в България.

Преди да напусне Виетнам, Благоева успя да разгледа някои от красивите ѝ природни гледки. Една от тях е пещерата Луон, която се намира в залива Халонг. Преди да тръгне от Ханой, лекоатлетката има възможността да гледа водно куклено шоу в града.

Благоева кацна в столицата на Мианмар – Янгун, сутринта. От фейсбук профила ѝ става ясно, че там няма никаква паника заради коронавируса, въпреки че страната е съседка на Китай. Хората там ходят без предпазни маски.

Утре лекоатлетката отново ще пътува – този път до древния град Баган, където се намира археологическа зона с хиляди пагоди, храмове, ступи и манастири.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ