Корона-гръм във волейбола! Старци-разбойници около Лазаров използват вируса да спрат Любо Ганев

Левски Лукойл нефтохимик волейбол мъже 2

Изборното общо събрание на Българската федерация по волейбол е разклатено от аверите на Данчо Лазаров! Те използват истерията по коронавируса, за да саботират събранието, на което в историята трябва да бъде пратен режима на Инженера.

Сбирката, на която се очаква Любо Ганев да бъде избран за президент на най-успешния отборен спорт през последните години, е планирана за петък 13-и март. Форумът ще се проведе в столичния хотел „Холидей“. Очаква се да бъдат регистрирани 105 клуба с право на глас.

„Не съм оптимист, че повечето клубове ще присъстват – заяви президентът на „Славия“ Иван Сеферинов пред „България Днес“. – Ще има пратеници от Плевен и Габрово. Част от клубовете дори са изпратили съобщение до федерацията, че искат промяна на датата за по-късен период заради епидемията. Защо не се изчака, за да не се получи обжалване за редовността на събранието? Не виждам какво значение има дали ще е сега или след месец и половина. Самият аз още не съм решил дали ще отида.“
Според Сеферинов 45 клуба са отправили запитване дали събранието ще се проведе на обявената дата заради навлизането на заразата в България.

„Убеден съм, че предишният президент Данчо Лазаров няма амбиции да се занимава повече – допълни Сеферинов. – За да бъдат хората спокойни, са необходими модерни маски и уреди за измерване на температурата. С този ход на заразата може да се наложат и костюми. На Любо Ганев няма кой да му ушие толкова голям за краткото време, което остава.“

Членът на Управителния съвет Борислав Кьосев също е против сбирката.

„Бойко Борисов забрани хора да се събират на тесни пространства – аргументира се Кьосев. – Вижте как затварят заведения. Няма да е добре 80-90 човека да бъдат на едно място в продължение на 3-4 часа. Ние не сме над закона и здравето на хората. Нищо не пречи събранието да се проведе след 1-2 месеца.“

И Кьосев, и Сеферинов са от обкръжението на Данчо Лазаров, така че думите им може да се изтълкуват като знак за война с Любо Ганев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ