Истерията расте: мениджър в Левски разкри какво ще се случва и по време на мача с Лудогорец

Левски - Лудогорец, Радост, Фенове

Европейски медии, сред които италианското издание Tutto mercato и френското Вrеаkingnews, обърнаха подобаващо внимание на безкрайната подкрепа на феновете на Левски към закъсалия финансово клуб. Причината станаха виртуалните билети за съботното дерби с Лудогорец, които запалянковците купуват като топъл хляб. На места дори не стига хартията, за да бъдат закупени пропуски.

Вчера бяха продадени над 5000 колекционерски билета, като всеки един от тях струва 10 лева. Така привържениците вкараха над 50 000 лева в касата на „сините“.

Ситуацията коментира и тикет мениджъра Милен Желев. „Всички сектори са на една и също цена от 10 лева. Помагат ни, благодаря на феновете. Идеята дойде от самите привърженици. Ние се опитваме да ги слушаме. Когато една идея е добра, ние я превръщаме в реалност. Местата за ВИП-а свършиха още във вторник“, обяви той.

„Ако се продадат 10 000 билета, това са 100 000 лева. Има малка такса към провайдъра за билети. Но е страхотна помощ. Това се усеща от масажиста, до чистачката и до последния футболист. Призоваваме феновете“, добави Желев.

„Ако може БФС да изготвя програмата за мачовете по-рано, за да може ние да планираме продажбите. Всеки един служител на клуба отива и купува билети, артикули за свои близки. Имаме много идеи. Специалните шалове се разпродадоха много бързо. Левски ще продава билети до края на първото полувреме на мача с Лудогорец. Целта е 17 000 билета да бъдат продадени“, завърши Желев.

От клуба пък излязоха с официално съобщение на страницата си във Фейсбук. „Левскари, нека се преброим. Призоваваме всеки закупил си билет за двубоя на „закрити врата“ срещу Лудогорец да качи като стори в Инстаграм или Фейсбук профила си снимка с него. Изборът на композицията е изцяло ваш! Само не забравяйте да тагнете нашия профил/страница! Благодарим ви за безрезервната подкрепа! Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!“, написаха от „Герена“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ