По дяволите, какво правиш в Левски ти, Павел Колев?

Павел Колев

Управител – под домашен арест в чужбина.

Спонсор – със запорирани сметки.

Административен директор – в ареста.

Собственик – Васил Божков срещу когото е цялата държава.

Клуб изправен на прага на фалита.

Кой идиот би останал на работа там?

ПАВЕЛ КОЛЕВ!

Преди много време, когато Васил Божков още беше приятел с Бойко Борисов, Кирил Домусчиев и Делян Пеевски, написах, че най-доброто, което е правил собственик на сините този век, е ходът с Павел Колев. Единственият на сто процента подготвен човек в българския футбол, отгледан за ръководна роля. Единственият, който е бил футболист, треньор, мениджър, работник в БФС, журналист, изпълнителен директор, завършил най-важните нива на обучение в УЕФА. Не беше трудно да предположа, че когато Васил Божков дава шанс на такъв човек, един ден този Левски ще може и без Васил Божков.

Признавам, не вярвах, че тези дни ще дойдат толкова бързо. Днес Левски може без Бащица, защото има майката Павел на ротата Левски. Този човек и екипът му правят чудеса.

По разчетите на хората, започнали атаката срещу хазартния олигарх, Левски трябваше да е мъртъв в края на януари. За техен ужас в началото на март е по-жив отвсякога. Защото левскарското в левскарите се събуди.

Левски всеки ден генерира фенска любов в размер на 30-40 000 лева! Това никога и никъде не е правено у нас! Смятате ли, че това щеше да е възможно, ако хората не вярваха на Павел Колев? Ако не бяха наясно, че един екип, отказал се от заплатите си, прави на „Герена“ нещо различно от комсомолците на Спас Русев!?

ЦСКА не успя за своята 70-годишнина да напълни стадиона, на чийто център кацна хеликоптера с иконите Пенев, Стоичков и Бербатов. Ако Левски в деня на своето спасение „напълни“ с продадени билети стадиона за мача с Лудогорец, който иначе е на закрити врати, това ще е апотеозът на левскарщината. Това ще е денят на Павел Колев.

Всъщност и да не го напълни, днес Левски е Павел Колев! Което кара много хора да се чудят какво по дяволите прави този човек на „Герена“, където дори няма кой да разпише заплатите!?

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ