Акрапович каза тежката си дума! Ето кои си заслужиха договор с Локо Пд, но има проблем с единия

Локо Пловдив20

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович  е одобрил трима футболисти от каращите половин дузина проби играчи при черно-белите. Това са бразилецът Густаво Уирис и хърватите Йосип Томашевич и Вилим Посинкович, информира PlovdivDerby. Триото се очаква да подпише договори с черно-белите при завръщането на смърфовете в Пловдив.

18-годишният кариока е офанзивен халф. Възможно е парафирането на контракт с доведения от Кузман Маринков футболист да се забави заради бюрократични проблеми. Томашевич е ляв бек, а Посинкович е крило, което се подвизава на същия фланг.

Собственикът на клуба Христо Крушарски е одобрил привличането на двамата хървати, като вероятно ще направи същото и за младия кариока.

Останалите трима футболисти, които караха проби с Локо Пд по време на подготовката в Говедарци до последно бяха хърватите Дуже Мърдеса и Иван Църнов, както и аржентинският бранител Канавесио. През лагера на Локо Пд преминаха и още поне половин дузина футболисти, които обаче в даден момент бяха освобождавани.

Такъв бе случаят с играчи като Томас Прейс, Илия Ковачич, бразилецът Рони, Жоел Гиаси, Ивайло Крушарски и други.

Утре черно-белите се прибират в Пловдив, а в петък е официалното представяне на тима срещу ЦСКА 1948.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ