Левски – Лудогорец, съставите, Върба хвърля Владо Стоянов в боя

7 Dni Sport05.03.2020
Марселиньо Илия Юруков Левски Лудогорец 6

Левски и Лудогорец се изправят един срещу друг на стадион “Георги Аспарухов” в последния 1/4-финал от турнира за Купата на България.

Шампионите са убедителен водач в първенството и са устремени към девета поредна титла. За Левски Купата се явява като спасителна лодка на сезона. Само победа днес ще осмисли в някаква степен сезона на „сините“, които все още нямат победа от началото на календарната година.

Гостите пристигат в София отпочинали заради отменения мач с Арда през уикенда и след достойното отпадане от Интер в 1/16-финалите на Лига Европа.

Наставникът на Левски – Петър Хубчев ще има няколко кадрови проблеми. Извън строя поради наказания са Мартин Райнов и Дани Алар. С травми са вратарят Николай Михайлов, Филипе Нашименто, Симеон Славчев и Паулиньо. Очаква се привлеченият от Славия страж Георги Георгиев да попадне в групата.

След наказания се връщат Холмар Ейолфсон, Иван Горанов и Янис Каргас.

Треньорът на Лудогорец – Павел Върба вметна, че момчетата му няма да подценят Левски, който е опасен заради пораженията. Очаква се чехът да не прави големи промени спрямо 11-те от Милано. Като плеймейкър ще оперира Марселиньо, а атаката ще води Клаудиу Кешеру.

Мачът започва в 19:00 часа.

СЪСТАВИТЕ:

ЛЕВСКИ: Милан Миятович, Живко Миланов, Янис Каргас, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Кали Тиам, Нуно Рейш, Стайн Спиерингс, Станислав Иванов, Найджъл Робърта, Станислав Костов

ЛУДОГОРЕЦВладислав Стоянов, Сисиньо, Георги Терзиев, Драгош Григоре, Антон Недялков, Абел Анисе, Стефан Баджи, Марселиньо, Вандерсон, Каули Оливейра, Клаудиу Кешеру

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ