Грозно, грозно, фенове на ЦСКА с нов скандал, плюха, обиждаха и псуваха свой любимец (Снимка)

7 Dni Sport04.03.2020
ЦСКА - Ботев Враца, Едвин Джеси, Ангел Лясков, Аласан Ндиайе

Вчерашният ден донесе измъчена победа на ЦСКА срещу Ботев (Враца) с 2:1 и класиране за 1/2 финалите в турнира за Купата на България.

В този материал няма да анализираме играта на двата отбора, а ще Ви разкажем за неприятна и дори грозна сцена разиграла се пред Сектор „А“. Служебно лице разказва как бурни и гневни думи са летяли по адрес на Ангел Лясков, който в момента е под наем в Ботев (Враца), но е играч на ЦСКА и ще се завърне на „Армията“ през лятото.

Той е бил засипван с незаслужени цинични обиди и скандирания само, защото се е представял на ниво, спирал е пробиви на „червените“ флангови футболисти и е горял в играта. Така все едно някой е очаквал да спре да играе. Напротив публична тайна е, че когато даден футболист играе срещу клуба на сърцето си, той се раздава, за да докаже, че има място в него.

„Как ще го погледнете в очите, когато се завърне през лятото.“, коментират „червени“ фенове запознати с грозната случка.

Очевидецът на случката допълва, че защитника е бил видимо разочарован от думите по негов адрес.

Припомняме Ви, че за ЦСКА Ангел Лясков има 18 мача, включително 3 в ЛЕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ