Венци избухна: На колене пред Бялата лавина, само Господ може да спаси Левски

7 Dni Sport01.03.2020
Венци Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред колегите от Спортал относно победата на „белите“ над Левски. Босът на най-стария столичен клуб похвали момчетата на Златомир Загорчич.

„Шапки долу! На колене пред Бялата лавина! Левскарите да седнат и да се молят! Само Господ може да ги спаси – с този футбол, който играят, и с това ръководство, което имат. Искам да ви кажа, че Онзи горе забавя, но не забравя. Тези дни много от медиите писахте само: „Левски, Левски, Левски, Левски, Левски“. Готвят се, тренират, излизат, казват това, казват онова, пари събирали, карти продавали. За Славия – нищо! Славия да не е Чепръчене! Затова сега победата е още по-сладка! Бихме ги по всички правила!

И да попитам нещо – видяхте ли чужденец в тима на Славия? Ние играем само с наши момчетата. Стергиакис е наше момче, от пет години е с нас. Ние сме за българското! Показахме, че бялото е по-силно от синьото“, каза Венци Стефанов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ