„Изпратиха Крушчич, Соу и Евандро на Терминал 2, стегнаха им куфарите“

7 Dni Sport29.02.2020
Царско село - ЦСКА, Али Соу, Енрике Рафаел, Стефано Белтраме

Острите коментари към ЦСКА продължават да летят из социалните мрежи. Въпреки, че те покриват 90% от ннюзфийда в момента в този материал ще предложим на вашето внимание и един в другата крайност. Негов автор е Лора Иванова, ето какво пише тя:

„ЦСКА е любов. ЦСКА не е един сезон, мач или положение. ЦСКА е за цял живот. Моля Ви се спрете, онези от Подуене ни се смеят и с право. В момента сриваме самочувствието на всички в щаба ни. Това ли желаете? Не, нали? Сигурна съм, че обичате отбора наистина. Нека го покажем. Прекаляваме с крайностите. Та ние едва ли не изпратихме Крушчич, Соу, Евандро и компания на Терминал 2, купихме им билети, че и куфарите им стегнахме. Айде по-сериозно. Боли, но „армейската“ магия лекува всичко. Щом сте горди, че ЦСКА е отстранявал действащи Европейски шампиони, ще стиснете зъби и юмруци сега. Аз го правя, а съм момиче, и Вие можете мои братя и сестри. Направете го. Нека обичаме и спрем да хулим.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ