Кристиано Джарета разкри плановете си: С Белтраме, Енрике и Юрич атаката ни ще блести

7 Dni Sport27.02.2020
Кристиано Джарета Цска Левски 6

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета е убеден, че второто полувреме срещу Ботев (Пловдив) е бил примерът как трябва да играе отборът.

„Доволен от първите два мача, защото наистина имаше притеснение при всички заради резултатите в контролите. Показахме, че не работим, за да блестим в проверките, а да са в най-доброто си състояние играчите ни. Срещу Левски видях само нашия отбор. И не говоря само за физика, защото сме най-добре подготвени, но и като идеи. Най-много ми хареса втората част срещу Ботев. Тогава преодоляхме страха и напрежението, че трябва да спечелим на всяка цена. Признавам, че има какво да подобряваме в атака, приемам критиките. Но с Белтраме, Енрике, влизането във форма на Томи Юрич, нещата ще се подредят. И се радвам, че продължаваме да сме солидни в защита. Защото това е базата за всеки отбор“, коментира пред „Меридиан Мач“ Джарета, като самият той е бил защитник по време на кариерата си.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ