Изплува страховит списък: Вижте кои са най-известните жени, минали през кревата на Валери Божинов

7 Dni Sport25.02.2020
Левски, пресконференция, Валери Божинов

Много жени са спрягани, че са минали през леглото на Валери Божинов. За някои със сигурност сте чували, но други истински ще ви изненадат.

А ето и имената им, събрани от роден всекидневник.

Николета Лозанова – Ни Ло може би е най-известната бивша половинка на Валери Божинов. Тяхната история е приключвала и започвала отначало не веднъж. Лудата им приказка е вълнувала цяла България не малко години, а скандалите им са отеквали звучно. Двамата вдигнаха пищна сватба в първата половина на 2014-а година. В крайна преди няколко години двамата решиха да се разделят окончателно, а плод на красивата им любов остана малката Никол. В момента Божинов и Лозанова са в прекрасни приятелски отношения.

Алисия – Историята на Валери и Алисия е доста страна, но горя пламенно. Те са разделени повече от 11 години и имат общ син, който носи името на баща си. Въпреки, че са си имали и добри моменти тяхната раздяла бе много звучна. Може би причина за това бе самата Алисия, която не веднъж даваше хляб на медиите да пишат за случката. Прeз cълзи рaзкaзвaшe кaк Вaлeри я лъгaл, чe я oбичa, чe ѝ e вeрeн. Oбяви гo зa лoш бaщa, зaщoтo към oнзи мoмeнт нe бил виждaл cинa cи Вaлeркo oт мeceци. Изпълнитeлкaтa пoдплaти рaзкaзa cи и c oткрoвeния кaк 3-гoдишнoтo ѝ дeтe глeдa пo cпиcaниятa cнимки нa бaщa cи и Никoлeтa и зaдaвa въпрocи кoя e тaзи жeнa. Между тях име и дела, те бяха за издръжката на момчето им, имаше дори обвинения, че тя не пуска малкия при баща му заради Николета. В крaйнa cмeткa cлeд дълги гoдини вoйнa плeймeйткaтa и фoлк пeвицaтa зaрoвихa тoмaхaвкитe, a пoмирявaнeтo им зaпoчнa мaлкo cлeд рaздялaтa нa Бoжинoв и Лoзaнoвa.

Биляна Дол – Може би последната голяма изгора на Валери се казва Биляна Дол. Сръбкинята спечели Божигол с красотата си, не веднъж той е споделял пред медиите, че това може би е най-красивата жена, с която е бил. Тяхната луда история е приключвала не веднъж, а след това е била подновявана с пълна сила. Какво ли не се изписваше по техен адрес. Историята им приключи публично. Малко повече от месец след като сърцераздирателно се раздели с Валери Божинов чрез открито писмо в социалните мрежи, Биляна Дол разкри повода за разрива си с футболиста. Залязващият ритнитопковец е бил изловен от половинката си Биляна Дол в момент на интимни упражнения с друга жена, при това не с някоя старлетка, а с камериерка от Враца.

Името на Божинов се е свървало с още десетки жени през годините като започнеш с моделки от Италия, Англия, Сърбия, Португалия, Швейцария, а дори и Китай, все страни, в които той е играл. Минеш през родни такива и завършиш с Моника Валериева.

В момента Валери няма обявявена публично приятелка.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ