Нов финансов поток тръгва към Левски до дни, всичко е уредено

7 Dni Sport25.02.2020
Павел Колев

Един от членовете на УС на Тръст „Синя България“ Иван Евстатиев заяви в „Студио Дерби“, че изходът от кризата е с множество спонсорски договори:

„Откакто го има тръстът, ние реално за първи път имаме достъп до финансовото състояние на клуба. Тази победа е безпрецедентна. Имаме много добро сътрудничество с клуба.

Повечето левскари са наясно, че нашата битка е много по-дълга и по-трудна от това да спечелим този или онзи мач. Дали ще е равен или победа, на фона на тези трудности, е несъществено. Битката е Левски да го има. Левски да е устойчив клуб, който да пребъде. Не става въпрос дали ще бием бившето ЦСКА, или най-накрая ще спечелим на нивата „Тича“. Става дума нас да ни има и Левски да се управлява по правилен начин.

Работим много активно по sms кампания. Надявам се до дни и това да е факт, за да оползотворим всички начини, по които може да се пращат средства за клуба. Най-прекият път е да се купуват билети, фенски артикули и абонаментни карти. До днес сме продали над 4500 карти. Надявам се до мача да постигнем целта от 5000. Привържениците разбраха важността на подобен вид абонамент.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ