Непосредствено преди Рига ЦСКА обяви притеснителна новина! Въпреки това, „червените“ обещават: Безкрайната амбиция ще ни поведе към успеха!

ЦСКА, представяне отбор, екипи

ЦСКА продължава с тежките тренировки преди мача с Рига. Първият официален двубой на тима за новия сезон е в четвъртък (12 юли) от 20:45 часа на стадион „Българска армия“, а от клуба обявиха притеснителна новина за феновете – 3 дни преди двубоя с латвийците звездата Кирил Десподов тренира индивидуално на базата в Панчарево. Крилото получи травма на официалното представяне срещу Царско село и участието му в мача в четвъртък е под сериозна въпросителна.

Стойчо Атанасов също тренира отделно от основната група, а Александър Георгиев е подложен на специални процедури след контузията на ръката, която претърпя в Австрия.

Единственият отсъстващ от заниманията е Станислав Манолев, който от вчера е в Германия, където ще продължи своето възстановяване в рехабилитационния център, който се грижи за здравето на футболистите на Щутгарт.

Футболистите осъзнават важността на сблъсъка от първия квалификационен кръг на Лига Европа и са безкрайно амбицирани да започнат сезона с победа и да зарадват Червена България, категорични са от „Българска армия“ на официалния си сайт.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ