Шефът на италианския футбол: Интер – Лудогорец ще се играе без публика

7 Dni Sport24.02.2020
Лудогорец - Интер, Лига Европа,

Президентът на Италианската футболна централа Габриеле Гравина даде пресконференция, на която съобщи какви предложения са направени относно провеждането на срещите от Серия А в Италия и тези от европейските клубни турнири. Казусът касае и предстоящата среща на Лудогорец, който гостува на Интер в четвъртък в Милано в мач реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Както е известно коронавирусът в страната се разпространява и засяга все повече райони което вече доведе до отлагането на доста спортни събития.

„Изпратихме официална молба до министъра на здравеопазването Роберто Сперанца мачът между Интер и Лудогорец от Лига Европа да бъде насрочен за четвъртък. Искаме срещата да се играе на „Сан Сиро“ при закрити врата. Получихме положителен отговор, но все още чакаме официално решение. Може би поне до неделя всички мачове от първенството ще се играят пред празни трибуни. Очакваме отговор на правителството“, обяви Гравина.

Все още се изчаква и официалното решение на УЕФА.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ