Известен фен на ЦСКА влиза в „Като две капки вода“

7 Dni Sport24.02.2020
Публика фенове Сектор Г Цска Левски 29

Известен фен на ЦСКА предприема дързък ход и скача в приключението наречено „Като две капки вода“.

Юлиан Вергов ще заеме третото кресло в звездното жури на предаването. След като присъства в ролята на гост в миналогодишното издание, тази година популярният актьор се присъединява към Хилда и Фънки за 13 забавни и изпълнени с емоции лайфа.

„Толкова го харесах миналата година, че оттогава му звъня с поканата да бъде жури в новия сезон. Не знаех, че е фен на шоуто – по време на един от лайфовете разбрах, че е в публиката. Оказа се, че е взел покана, за да гледа шоуто на живо. Каза ми, че много се забавлява и следи „Като две капки вода“ редовно – сигурен съм, че и публиката ще се забавлява в негово присъствие“, разказа в „Здравей, България“ продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Тази вечер за първи път на сцената на „Като две капки вода“ ще застанат деветте участника, сред които: Фики, DARA, Димитър Маринов, GALIA, Луна, Маги Джанаварова, Тото и двамата, избрани от зрителите чрез онлайн гласуване Антоан и Георги.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ