„Не пипайте Хубчев!“

7 Dni Sport24.02.2020
левски-петър-хубчев2

„Не пипайте Петър Кънчев Хубчев, не си и помисляйте да го развенчавате и да го махате от позицията му старши-треньор на Левски. Той е най-подходящия за този пост в момента. Освен доказаните му качества като специалист, той притежава може би и най-важното за този момент, Хубчев умее да мотивира. Той е отличен мотиватор и може да извлече всичко най-добро от играчите в този тежък момент.

За съжаление този полусезон се очаква да бъде преходен. Такъв, какъвто не искахме и да си помисляме, че може да се случи, но ето факт е. Ще трябва да се занимаваме със спасяването на светинята ни и спортно-техническите достойнства ще останат на заден план. Все пак съм сигурен, че Хубчев и момчетата ще се хвърлят с всички сили срещу Лудогорец в опит да направят подвиг.

Пиша този коментар с болка, защото след равенството във Велико Търново, някои по-нетърпеливи тръгнаха да искат оставката на треньора. Братя и сестри „левскари“ недейте, помирете се, помагайте на Левски и ще дочакаме по-добри времена. Евентуална смяна на треньора на пожар, няма да помогне на никога, а обратното, ще зарадва нашите врагове.
За съжаление много фактори през годините ни докараха до момента, в който да се борим не на футболния терен, а за това Левски да го има.
Битка, която със сигурност ще спечелим!“

П.С А нима забравихте от какво се отказа Хубчев преди седмица.

– Асен Арнаудов / Фен на Левски

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ